Over Skyframes

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van luchtfotografie met multicopters.

Skyframes is een jong en snelgroeiende onderneming. Twee jaar geleden werd het bedrijf opgericht door de studenten Daniel Kist en Wichert Kooloos. Dankzij hun technische achtergrond in respectievelijk Industrieel Ontwerp en Civiele Techniek kwamen ze in aanraking met multicopters. Dankzij onze technische opleiding en uitgebreide kennis van multicopters zijn wij instaat om samen met onze klanten nieuwe technieken en methoden te ontwikkelen om technische inspecties uit te voeren. Momenteel ligt onze focus op het inspecteren van windturbine rotorbladen op zowel het land als offshore. Desalniettemin werken we samen met onze klanten om ook voor andere doeleinden methoden te ontwikkelen.

Onze Passie voor cinematografie mogen wij niet vergeten. Skyframes streeft er naar om de meest spectaculaire shots te creëren voor alle segmenten in de filmindustrie. Voorbeelden van vele van onze projecten kunt u vinden op de projecten pagina.The Team

Contact

Heeft u interesse in het boeken van Skyframes of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Naam

Email

Telefoon

Uw bericht

U kunt ook contact met ons opnemen via: info@skyframes.nl

Berend Jan van Meerten: +316 14759703

Wichert Kooloos: +31 6 47 93 45 38

 

 

Skyframes B.V., Rotterdamseweg 183C, 2629 HD Delft.
Rabobank 15.47.89.763, KvK Haaglanden nr. 59815949.

 

terms and conditions