Licenties en Veiligheid

Veiligheid

Als u met een bedrijf wil samenwerken dat multicopters gebruikt dan is het van belang om aan de veiligheid te denken. In Nederland is er strenge regelgeving om de multicopter industrie te controleren. Drie verschillende vergunningen zijn nodig om in Nederland te mogen opereren op commercieel vlak: Een ontheffing van de ILenT, een ontheffing voor het het tijdelijk gebruik van een stuk grond voor landing en opstijgen (TUG) en een geschreven toestemming van de grondeigenaar.

Bedrijfsverguningen

EuroUSC is een belangrijke partij in Nederland voor de certificering van onbemande luchtvaartuigen. Dit bedrijf is tevens actief in Engeland, Spanje, Malta en Italië. Om legaal te kunnen opereren in Nederland is het verplicht om een goedgekeurd operationeel handboek te hebben door een partij als EuroUSC. Alle procedures van een vliegoperatie zijn opgenomen in dit bedrijfshandboek. Uiteraard is Skyframes in het bezit van een goedgekeurd operationeel handboek.

Vluchtvergunningen

Skyframes heeft een bedrijfsontheffing uitgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport, afgekort ILenT, om legaal te mogen opereren in Nederlands luchtruim.

Testgebied

Skyframes heeft een gebied ter beschikking waarop we ten alle tijden testvluchten en demovluchten kunnen uitvoeren. Dit stuk land maakt het mogelijk dat we op elk moment kunnen vliegen.

Piloten vergunningen

Al onze piloten zijn in het bezit van de benodigde BNUC-S certificering. Alle piloten hebben dus met succes de grondschool en praktijkexamens afgerond om de hoge kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 

 

Contact

Heeft u interesse in het boeken van Skyframes of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Naam

Email

Telefoon

Uw bericht

U kunt ook contact met ons opnemen via: info@skyframes.nl

Berend Jan van Meerten: +316 14759703

Wichert Kooloos: +31 6 47 93 45 38

 

 

Skyframes B.V., Rotterdamseweg 183C, 2629 HD Delft.
Rabobank 15.47.89.763, KvK Haaglanden nr. 59815949.

 

terms and conditions