Cinematografie

Skyframes cinematografie

In het eerste jaar van ons bestaan heeft Skyframes een reputatie opgebouwd en staat nu bekend als een bedrijf dat bij elke opdracht haarscherpe luchtbeelden garandeert. Naast het inzetten van zeer ervaren piloten, is het gebruik van 4K camera’s en geavanceerde camera stabilisatoren een grote factor van ons succes. Al onze piloten hebben meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van RC-vluchten. Dankzij deze vlieguren gaan onze piloten niet uit de weg voor de meest spectaculaire beelden vanuit praktisch onmogelijke hoeken. Onze multicopter zijn veelzijdiger en gebruiksvriendelijker dan vliegtuigen, helicopters en camera kranen. Dankzij de behendigheid en beweeglijkheid kan Skyframes beelden maken die voorheen niet mogelijk waren. Deze relatief nieuwe technologie zal zeker een sensationele twist geven aan uw project.

Project proces

Skyframes focust zich enkel op het leveren van luchtbeelden. Wij werken echter samen met een groot aantal bedrijven om u een totaal pakket  te kunnen aanbieden. Denk hierbij aan partijen die gespecialiseerd zijn op het gebied van grondbeelden, audio-opnames en postproductie. Wij kunnen uiteraard ook samen werken met partijen die door de klant worden gekozen. Door onze ervaring hebben wij een goed gevoel ontwikkeld voor de eisen en wensen om de klanttevredenheid te garanderen. Skyframes heeft ervaring op vele type projecten zoals:

  • Residentieel vastgoed
  • Industrieel vastgoed
  • Huwelijken
  • Sportevenementen
  • Jachten
  • En nog veel meer!

Uiteraard gaan wij nieuwe uitdagingen niet uit de weg dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u interesse in het boeken van Skyframes of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Naam

Email

Telefoon

Uw bericht

U kunt ook contact met ons opnemen via: info@skyframes.nl

Berend Jan van Meerten: +316 14759703

Wichert Kooloos: +31 6 47 93 45 38

 

 

Skyframes B.V., Rotterdamseweg 183C, 2629 HD Delft.
Rabobank 15.47.89.763, KvK Haaglanden nr. 59815949.

 

terms and conditions